Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

com si fos ahir capitols

Tot plegat forma part del pla de la Cati i en Marc per desestabilitzar-lo. Com si fos ahir - capítol 956 ACTIVA 05092022 La Gemma veu la notícia dun home desaparegut i ho relaciona amb una petita topada amb un cotxe aparcat a la carretera.

Com Si Fos Ahir Metric3
Com Si Fos Ahir Metric3

Com si fos ahir - capítol 982 ACTIVA 11102022 La Noe continua molesta per la relació laboral del Miquel amb lAnaïs.

. LAnna veu la pàgina eròtica on en Marc fa cibersexe i. Intervenció a la sèrie de TV3 Com si fos ahir. Al capítol de dimarts 8 de novembre la Gemma prendrà una decisió que deixarà tothom descollocat El proper dimarts 8 de novembre TV3 emetrà el capítol 1000 del Com si. La Gemma veu poc professional que en Miquel recomanés lEva per a.

Com si fos ahir. Com si fos ahir - capítol 998 Després de la discussió que van tenir la Sílvia troba a faltar lEmili però no vol fer el primer pas perquè espera que sigui ell qui el faci. Com si fos ahir - capítol 813 En Quim sespanta quan una dona li fa un mal dull. En temporada anterior Com si fos ahir va tornar a encapçalar la franja de la.

Com si fos ahir - capítol 997 03112022 Els intents del Miquel per saber què li passa a lArlet fracassen i llança la tovallola. Com si fos ahir - capítol 978 ACTIVA 05102022 LEmili i lAlexandra han quedat amb la seva filla Mireia per explicar-li que sha separat de mutu acord però lAlexandra dona a. 2 days agoLa premsa lliure no la paga el govern la paguen els lectors. LEdu la Júlia i lIsmael que continua fent els seus estranys rituals.

Per la Gemma la Marta en Jordi i en Toni resulta angoixant passar pel lloc de laccident. Mentrestant es planteja si. LEva ha de prendre una decisió vital Seguirà amb en Santi o ho intentarà amb en Litus. A principi de novembre la sèrie assolirà una fita emblemàtica.

En Quim i la Cati decideixen encarar lAgustí i preguntar-li què vol dells però arribat el moment en Quim opta per una altra manera de descobrir la veritat. La Noe no es rendeix i pressiona en Miquel perquè lArlet es pugui quedar amb ells. 8953 likes 5 talking about this. 339 views 43 likes 1 loves 12.

La situació els afecta a tots. Perfil inactiu Continuem parlant de comsifosahirtv3 a tv3cat ComSiFosAhirTV3 A TV3 de dilluns a divendres a les 1555. Per evitar problemes de parella en Miquel demana a la. La recuperació de la Natàlia serà dura i ella no collabora gens.

LEva ajuda la Paloma a. Amb ganes de nous capítols de ComSiFosAhirTV3. La Naiara i en Toni petit. Com si fos ahir - capítol 5 15092017 La Silvia amb els fills fora de casa pren la iniciativa dorganitzar un sopar amb tota la colla.

LAndreu està decidit a explicar a la Gemma la situació en què es troba en Manel. Com si fos ahir - capítol 958. 339 views 43 likes 1 loves 12 comments 0 shares Facebook Watch Videos from Com si fos ahir. Com si fos ahir - capítol 963 ACTIVA 14092022 La Marta continua obsessionada amb lhome desaparegut i la Gemma es va posant més nerviosa.

Avui semetrà el capítol 1000 de Com si fos ahir justament en un moment en què les audiències li van a favor. La Noe no té més remei que agafar el toro per les. En Jordi el seu marit li diu que no hi anirà. En Quim té por de.

Interpreto el personatge dun infermer.

Tv3 El Litus Tira La Tovallola Facebook By Tv3
Tv3 El Litus Tira La Tovallola Facebook By Tv3
Capitols Com Si Fos Ahir Tv3
Capitols Com Si Fos Ahir Tv3
Capitols Com Si Fos Ahir Tv3
Capitols Com Si Fos Ahir Tv3
Com Si Fos Ahir Descobreix Qui Assetja A La Marta El Mon De La Tele
Com Si Fos Ahir Descobreix Qui Assetja A La Marta El Mon De La Tele
Avancament Capitol 721 En Miquel I La Gemma Visiten El Terreny Que Comprara En Manel La Gemma Empeny Al Seu Soci A Parlar Amb La Noe I Explicar Li Que Els
Avancament Capitol 721 En Miquel I La Gemma Visiten El Terreny Que Comprara En Manel La Gemma Empeny Al Seu Soci A Parlar Amb La Noe I Explicar Li Que Els

Posting Komentar untuk "com si fos ahir capitols"